40+4

Efter en dag med dammsugning, torkning av golven, tvättstugan och sortering av bebiskläder ska vi nu ge oss ut på en liten kvällspromenad. Var väldigt länge sedan nu och vad gör man inte för att få det att sätta igång, ska t.o.m med ta trapporna ner och upp igen. När vi kommer hem ska bröllopskorten sorteras (om ork finns). Det är snart ett halvår sedan vi blev man och fru men det har tagit sin tid att gå igenom dryga 950 bilder. De har bantats ner till 180 st för framkallning och nu ska de sorteras och sättas in i album. Ska bli skönt att få det gjort.

Kommentarer
Postat av: theokleia

Jag har köpt dem på www.sessanosus.se men ser nu att byxorna är slut. Men är det en liten flicka i din mage så finns det klänningar kvar :D En jättefin som är svart/vit på ena sidan och lila/vit på andra och så röda kantband. De är ganska små i storlekarna så de byxorna min tjej har på sig är storlek 62 även om hon bara är 52 cm kort. Annars googla, de finns säkert på någon annan webbshop!



Jag gick över en vecka och tänkte alltid ut ett projekt att göra dagen efter så när det väl satte igång på natten tänkte neeej, jag som ska baka kanelbullar imorgon haha...

2010-01-18 @ 10:21:33
URL: http://theokleia.blogg.se/
Postat av: Camilla

Följer med stor spänning din sida. Inget idag heller!? Vi hälsar alla och hoppas på en bäbbe snart vi också.

Många kramar från jobbet.

2010-01-18 @ 12:28:40
Postat av: Malin S

Jag har bestämt hittat en ny favvoblogg, din alltså =) Lycka till med bebisutploppandet!

2010-01-18 @ 17:59:05
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Gautealbertine

Hello there! Just came across your site and thought I would say hello

2012-02-01 @ 10:46:29
URL: http://gautealbertine.blogsmall.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback