Sommaren i minneGår igenom bilder till årets fotoalmanacka. Den här ligger ganska bra till på Juni månad. Älskar lillans uppsyn när hon inspekterar kusin Emmas fina klänning på balen.

På julbordJag vet inte varför hon alltid ser så allvarlig ut på kort, snuttan. När kortet togs var hon jätteglad och sprang omkring på herrgården där vi åt julbord. OK hon kanske inte tyckte det var kul att sitta still och posa. Jag försökte få till ett bra kort för julkort, men misslyckades. Kan ju inte skicka ett där hon ser ut som en ledsen sankt bernardshund. För övrigt var julbordet mycket gott och serverades i en fantastisk miljö.

På besök hos tomten

Förra veckan fick Enya ett brev på posten från tomten, som välkomnade henne att komma och lämna sin önskelista i skogen. Det var en grådisig men ändå mysig dag och vi grillade korv och hälsade på hästarna. E var inte helt bekväm med tomten men har pratat om honom konstant sedan dess. Tomten snorig, (för)kyld, tomten sover schhhh. Det bara bubblar ur munnen på henne nu och är så otroligt härligt att höra.

Fin höst


Lek!

Det roar med både bilar och dockor just nu, även om dockor är dominerande. Det är mycket bära på axeln, trösta, sätta på plåster, mata och byta blöja på dem. Ingen tvekan om vad årets julklapp kommer bli. Det känns tryggt att hon övar så fint inför sin roll som storasyster.