1:a adventIdag har vi tänt första ljuset och nyss avnjöt vi nybakade lussekatter, pepparkakor och glögg. Härligt!

En lördagskväll i LäckebyLördagskvällen spenderades hos Cissi och denna lilla gullunge, samtidigt som våra män var på killkväll på öland och badade tunna. Det var härligt att få en helkväll och bara mysa, prata förlssning och lukta bebis. Lilla Eddie låg i mitt knä och fick genom sparkar den första kontakten med sin kompis som ligger i min mage.

Present och veckans mageOkej att det är mysigt att ha ett litet liv växandes i sig, men ibland längtar man till man kan köpa jeans utan resårmudd och lite roligare kläder än vad som finns på mammaavdelningarna. Min älskade kom hem med en uppmuntrande överraskning förra veckan. Den ser jag fram emot att komma i!

BadrumsrenoveringEftersom våtr eget badrum med sina aprikosrosa plastväggar är föga upphetsande tänkte jag visa upp mor och fars nyrenoverade toalett. Visserligen var det ett coolt 70-tals badrum innan med, med svart kakel på väggarna och ljusgul badrumsinredning. Men kaklet hade sett sina bästa dagar och det revs till förmån för detta. Absolut ett upplyft, älskar det rutiga golvet!

LängtanDet är visst inte bara S och jag som längtar efter familjens tillökning. Simme sitter och väntar så sött i lill*ns säng. Sen att de springer och gömmer sig så fort bebisar/barn kommer in i huset är en annan sak. De kommer bara få vänja sig helt enkelt.

20 års festMamma tog kort på oss blivande mamma och moster och liten i magen. Tycker det blev väldigt fint.Gårdagens 20 åring, Du är världens bästa lillebror!


Ja Stefan är i Berlin med gamla killgänget från fotbollsgymnasiet och jag har firat lillebrors födelsedag i helgen. Det är helt otroligt att det är 20 år sedan min bror föddes och nu är han inte längre tonåring.
Det var härligt att träffa tjocka släkten och alla goa busungar och nytillskottet Judith. Men jag var helt slut när jag kom hem och så upptäcker jag att grannarna har fest (i rummet intill vårt sovrum) och det är ett jäkla liv utanför på gatan så jag somnade med öronproppar i.
Idag ska jag ta tag i storstädning och sedan lägga mig på soffan och vänta på att S ska komma hem. Skön  söndag på er!

Storshopping
Är på väg i säng efter ett par intensiva dagar. Shopping i lördags, fars dag i söndags och idag har vi varit hos barnmorskan och på föräldrakurs efter jobbet.
Ja Ullared var en historia för sig, var ju bara tvungen att visa min fynd från i lördags. Det var en jättemysig resa, om än fysiskt påfrestande. Har aldrig sett maken till köer och trängsel, som tur är kom vi innan köerna började. Förutom spjälskydd, lakan, påslakan, täcken kuddar, badbalja, skötbädd m.m inhandlades kläder, nappar, leksaker, filtar och mycket mycket mera. Ovan är bara en del av allt. Det är fantastiskt kul att handla när det är så billigt, smålänning som man är och man fick verkligen mycket för pengarna, det enda jag ångrar egentligen är att jag inte köpte mer.

Förresten så gick allt bra hos BM, bebis låg med huvudet nedåt och även om den fortfarande kan röra sig så känns det skönt att den börjar vänja sig vid det läget. Mina värden följde normalkurvan och jag hade så bra blodvärde att jag inte behöver äta lika mycket tillskott.

Idag fick jag fint besök på jobbet, Cissi kom förbi med underbare lilla Eddie så jag fick lukta bebis och hålla knytet en liten stund. Hoppas kunna träffa hela familjen lite längre en annan dag.

Nu snubblar jag in i sovrummet och stupar i säng!

Fredag söta fredag

Inte för att jag brukar uppmärksamma denna dagen på något sätt, men det är ju fredag och alla ursäkter till att äta sött godtas. Vi diskuterade på jobbet hur en Gustav Adolfs bakelse såg ut, bildgooglade och tyckte att den såg smaskens ut. Nu ser de tydligen olika ut beroende på vart du köper dem, men det karaktäristiska är Gustavs huvud i choklad på toppen av bakelsen. Sagt och gjort bjöds det på bakelser till eftermiddagsfikat. Jag sitter här och stirrar på min och mår illa, så jag sparar den till kvällen och delar med älskling.

Lite senare ikväll kommer mamma till oss och sover över, för imorgon bitti bär det iväg till Ullared. Jag, maken, mamsen och svärmor. Mysigt! Nja, jag ser inte fram emot att stångas med tanter med kundvagnar, men när jag nöjt sitter i bilen på väg hem och betraktar mina fynd, det ser jag fram emot. Énda anledningen till att jag utsätter mig för detta att åka dit, är att handla till bebis. Det kan det väl vara värt hoppas jag!


Min älskling
Nu hörde jag att det plingade nere vid tågbommarna så nu är älsklingen på väg. Vi sitter här och väntar på honom, magen och jag. Han har varit i Stockholm sedan i måndags och jag har längtat så. Och imorgon är det redan torsdag och vi går in i v.31, jisses vad veckorna flyger fram!

Veckans mage v.30En veckans mage så här när man börjar närma sig sista 10 veckorna. Tror det kommer gå jäkligt snabbt den här tiden, så mycket som händer. Har börjat längta riktigt till julen och att efter 23 dec bara kunna ta det lugnt och förbereda sig för det nya livet som mamma.
Fick precis ett SMS av våra vänner som blev föräldrar till en liten Eddie i etermiddags. Det var härligt att höra och allt hade gått bra, nu ser vi fram emot att träffa det lilla nytillskottet och vår lilla krabats lekkamrat. Åh vad jag längtar till det är vår tur!