Snowy sundayFågelkvittret hörs inte längre, det har dämpats av snön som åter lagt sig. Så idag har jag inte varit utanför dörren. Igår kväll var vi och provsmakade bröllopsmaten och valde ut rätterna vi ska ha, det kommer bli super!
I onsdags fyllde syster yster år, till helgen mamma och veckan därpå jag så det blir mycket firande. Systers presenter slogs in i papper och snöre från Lagerhaus och därifrån kommer även muffinsformarna som den friska efterrätten serverades i. Johanna hade gjort hemmagjord citronglass och den är helt fantastisk och glider lätt ner även när man är proppmätt.

Friday I´m in L♥veEn sådan bra beskrivning på veckan. En bra låt för övrigt. Solen skiner och det är snart helg, igår städade jag hemma inför helgen och bytte gardiner i köket som släpper in vårens första strålar. Ute hörde jag faktiskt fågelkvitter för en stund sedan. Det känns nu att det vänder mot den bra delen av året.


Alla ♥ dag


   

När man vaknar strålar solen utanför fönstret och genast återvänder kraften till kroppen. Vi har denna alla hjärtans lördag hunnit med en långpromenad med Elsa och Signe (ovan), deras husse och matte och J och lilla Meja, 3 mån. Vi har också provat ut nya glasögon till S, kollat på vigselringar och kikat på bröllopsklänning, dock ej provat för det får S inte vara med när jag gör. Jag har även diskuterat frisyr med J, som kommer göra mitt hår inför den stora dagen. Dagen har alltså gått i vänners och kärlekens tecken och den kommer rundas av med ost oh kex ikväll. Kan det bli bättre?


Den blekingska stuganTa åtta nära väninnor som träffas några gånger om året och släng in dem i en stuga med mycket mat, godis och gott vin och resultatet blir en kackelstuga utan dess like. Vi har varit ute i naturen på promenad, struttat omkring i mysbyxor, kollat på Mama Mia och haft det sååå avslappnat. Precis vad man behövde en sådan här helg i februari, så man känner att livet sakta börjar återvända inom en och färgen återkomma i ansiktet.

Linas fina nyrenoverade stuga var den perfekta tillflyktsorten för en sån här helg. Sedan Lina och hennes sambo för två år sedan köpte stugan har de bland annat slagit ut väggar, rivit ut innertaket och öppnat upp med bjälkar i taket. Av den utslaga väggen har Thomas gjort ett stort härligt matbord för många att samlas runt. Ett tiotal lager med gamla tapeter vittnar om stugans ålder.

Live wellDenhär fick min syster tryckt på canvasduk i julklapp av mig. Tog ett kort på våra små barndomsskor, som står hemma hos syster och använde mig av favoritordspråket, vips blev det en tavla. Beställde från
canvasframkallning.se och är mycket nöjd med både servicen och resultatet. Beställde även tre tavlor med oss syskon till mamma och pappa, som blev mycket uppskattat.