En dag på öland 2009

Det är snart ett år sedan vi gjorde en dagsutflykt till Öland. Jag, syster, mamma och pappa åkte över och besökte min morbrors nyöppnade hantverksaffär på östra öland. Vi fikade på underbara Gårdby lanthandel och café, vi åt picknick på en filt i det gröna, vi gick på stranden och längtade efter sommaren och hela tiden fanns lilla skruttan med i magen, även om hon då var en hemlighet mellan Stefan och mig.

Familj


Enya har den stora turen att omges av folk som älskar henne, och då i synnerhet familjen. En mamma och pappa som älskar henne och varandra, mormor & morfar, farmor & farfar, farbröder och deras familjer och moster och morbror. Vi är så glada att ha er nära och familjen betyder väldigt mycket för oss.
Igår var pappa i stan en snabbis och kom lägligt då lillan tog ett morgonbad. Det var mysigt som vanligt i badet och slutade med gråt och tandagnisslan (tandlöst sådant) när hon skulle upp. Hon är inte riktigt förtjust i när vi avslutar det hela.
Babysimmet i måndags gick bra, men hon gillade inte duschrummet. Badet däremot var helt OK, men något kallt för hennes smak. Det var mycket skönare att avsluta med några minuter i den varmare bubbelpoolen.

Ont i hjärtat

Min lilla älskling mår inte bra idag och vad det gör ont i hjärtat. Har tagit tempen men det var inte hög, hon skriker som om hon hade ont någonstans, men det verkar inte vara magen, som det brukar. Vad maktlös man känner sig! Nu har hon utmattad somnat på mitt bröst, och där ska hon få ligga hela dagen om hon vill det, idag ska vi bara mysa. I måndags var vi på babysim, tisdags babyrytmik och igår kompisfika på stan, jag tror vi behöver en lugn hemmadag. Eventuellt tar vi en promenad och handlar lite och hämtar ut ett paket på posten med kläder till Enya.

Faderskärlek

Påskhelgen är över och vi har spenderat den med nära och kära. Allra bäst har varit att ha pappa hemma hela helgen tycker Enya!