mössa nr.2Det blev en till medan hon sov. Nu har jag en övertrött tjej i famnen som inte vill sova.

Nytt & syttDagens hantverk, mössa sydd av en gammal tröja som skulle slängas. Återvinning är bra. Det blir nog fler mössor av den här varianten, kanske en i storlek vuxen också.

Miss cutieI lördags var vi bortbjudna på middag och lillan hade finshortsen från Zara på.Nya höstkappan från Kappahl. Den värmde fint idag i snålblåsten, tillsammans med den nya fina hallonröda åkpåsen.

Leos leklandFörra veckan gjorde vi ett besök till Leos lekland och i söndags blev det ett återbesök med hela familjen och syssling med familj. Papporna var minst lika förtjusta som barnen och jag måste säga att det är en trevligt ställe, men jag föredrar att gå dit tidigt en vardag. Barn under 1 år går in gratis och nu under Enyas lära-gå-period är det perfekt att krypa/vingla omkring på madrasserade golv. Bollhavet i minstinghörnan är en favorit och aktivitetstavlorna på väggen.

In the saddleJag har tagit ett beslut, jag ska upp i sadeln igen. Bortsett från ridningen på min möhippa och vid ytterliare ett par enstaka tillfällen så är det nästan 10 år sedan jag red. Eftersom det är mitt i terminen kommer jag in mitt i en grupp med start idag eller möjligtvis nästa torsdag. Nu på förmiddagen ska jag ta med mig Enya och se mig om i stallet och omgivningarna och förhoppningsvis få klarhet i start m.m. Jag är lite förväntansfull och nervös, men det är ju som att lära sig cykla, när man väl lärt sig sitter det där i ryggraden någonstans.

TodayIdag har tuffingen
Sid och hans snygga mamma varit och hälsat på oss för en mysig eftermiddag med lek och fika. Enya fick ett jättefint armband och ett hårband av dem och de små lekte medan vi drack kaffe. 

Jag har försökt få Enyas nya min på bild, och idag lyckades jag nästan. Hon fnyser och skrynklar ihop hela ansiktet i ett leende samtidigt.

I lekparkenFörra veckan besökte vi lekparken på Skälby med mormor, morfar och morbror. En härlig dag, man får njuta av solen så länge den behagar titta fram.

Husmus


En liten husmus i mormor och morfars skafferi :)

Barnrummet- igenHemmasydd molnkudde, gjorde även färdigt en stjärna i randigt tyg igår som inte är med på bilden.I fåtöljen ligger jeanskudde från H&M Home, samt den randiga kudde med blå/vit stjärnigt mönster på baksidan. Fåtöljen skulle jag egentligen bara ha under amningstiden, det är tänkt att den ska ersättas av en saccosäck.Snart har vi väl ingen användning för skötbordet längre. Det är i pincip omöjligt numera att få på en blöja rakt då hon inte ligger still en sekund. Och det var lite därför vi köpte detta skötbordet, det är bara att koppla av hyllan och vips blir det en helt vanlig bokhylla/förvaring. Kanske blir lättare att hålla lite snyggt i den sen då när man inte behöver ha blöjor m.m där.

Nya kuddarNya kuddar från Mairo samsas med de gröna i vår soffa i höst. När man går hemma som jag gör nu, ser man ju hemmet med andra ögon, mer granskande. Har nästan hela tiden små förändringar och projekt igång. Just nu fixar jag lite och syr i lillans rum. Jag målar också om ett nytt (gammalt) soffbord och letar matbord för fulla muggar. 3 veckor kvar i den här stilen, sedan är det tillbaka till 8-17.

Finaste finaÄlskar denna underbara varelse! Är så glad för varje dag jag får tillbringa med henne och följa hennes steg. Hon kryper numera runt här hemma och river tag i allt hon får tag i, helst det som mamma håller på med. Favoriter är datorn, mobilen, kameran, pennor m.m. Hon har också börjat resa sig mot möbler, men släpper helt plötsligt taget så det gället att vara på hugget.

Fossing

Har fått äran att träffa denna söta lilla fot och dess ägarinna idag. Tänk vad små de är, tänk vad fort det går, tänk vad stor vår lilla donna är.