Amazing eyes

De finaste ögon jag vet, tur att hon brås på sin far :)

Vårigt

Det har varit dålig uppdatering här, skärpning! Jag uppdaterar ju oftare min lösenordsskyddade blogg eftersom man inte behöver tänka på vilka bilder man använder där, men har kommit på att jag ju kan skydda bilderna så gott det går även om jag lägger ut dem här. Ni som läser här och känner mig och inte fått lösenord till den andra kan ju maila eller skriva i kommentarsfältet så skickar jag lösenord. Vill ju skydda vår lilla solstråle så gott det går.

VårpromenixIdag var det alldeles för fint väder för att sitta inomhus så lillan och jag gav oss ut på promenad och gick förbi slottet. Det är alltid vackert men det är extra härligt att se att snön börjar smälta i vallgraven där man brukar sitta och sola om vårarna. Fåglarna hade måndagsmöte i vattnet och solen sken. Enya låg nerbäddad och sov som vanligt väldigt bra när vi är ute.


Love Love LoveÄlskade lillskruttan har inte haft en bra dag. Magen har krånglat och det kan ju göra vem som helst lite grinig. Jag har gjort vad jag kunnat för att underlätta så att de små fisarna ska komma ut, masserat, skakat rumpan, lagt henne på mage, men de var när jag lade henne med rumpan bar i babygymmet som hon tystnade. Vilken nöjd liten tjej!! Det gjorde susen och nu hade hon till och med ro att somna i vagnen efter en slurk mat. Snart kommer pappa Stefan hem och det blir kvällsmys.

Crazy Frog

Enyas nya sparbössa, värdig en prinsessa.

Mitt hjärta ♥


Där skåpet ska stå

Då har födelsedagshelgen passerat och den har firats med nära och kära. Jag fick många fina presenter och presentkort och det på IKEA spenderades på detta skåp som egentligen är en hylla. Vi köpte till vitrindörrarna och tog bort ett hyllplan och ersatte med en klädstång. Vi är väldigt nöjda båda två och lillans kläder fick större utrymme.

Pastelligt

Beställde ett gratis tapetprov från måleributiken i Alvik, men nu har det visat sig att vi inte får tapetsera den väggen som vi hade tänkt i lillans rum. Istället ska vi få den målad längre fram i vår, då den har fått fläckar av vinterns köldknäpp. Hade först tänkt mig en prickig tapet men nu blir det nog randigt istället.
Tapetprovet kunde ändå komma till nytta och jag provade att tapetsera byrån som var i behov av ett lager färg till. Jag måste nog lacka ytan också för att få det hållbart för små kladdiga barnfingrar men det blir ett senare projekt. Kul var det och det blev hyfsat bra, men det blir nog fler gånger, övning ger färdighet.
På söndag ska nästa inredningsprojekt till lillans rum inhandlas, spännande!

Baby shoes

Det trillar in presenter till lillan. Igår kom dessa på posten från Linda, fantastiskt fina. De kommer värma Enyas små fötter under vårens promenader. Tack gulliga Linda!

Presents

I helgen var vi hos mamma och pappa för att fira min och mammas födelsedagar med släkten (min i förskott). Eftersom det var första gången de alla träffade Enya, blev det som en födelsedag för henne också med massa fina presenter.
Jag fick fina blommor och presentkort, men roligast var nog presenterna till E :) De söta träfigurerna passar väldigt fint i hennes rum och hon fick andra leksaker och många fina kläder. Idag inviger hon setet från min gudmor Ulla
Kläder från Polarn o pyret