6 månader

I måndags blev vår lilla tös 6 månader. Ett halvår har gått sedan hon kom till oss och förgyllde våra liv. Ett halvår av gränslös kärlek som bara blir starkare varje dag. Hon utvecklas till en helt underbar person och även om hon var väldigt gullig som bebis så njuter jag av att se hur hon utvecklas varje dag och blir en charmig, social, glad, vacker och harmonisk tjej. Vi älskar dig så hjärtat ♥

Bomullsbröllop

Det var i söndags ett år sedan den där underbara dagen i juli. Dagen då vi blev man och fru. Det har varit ett spännande och härligt år och vi ser fram emot många många fler sådana tillsammans. Kvällen spenderade vi hemma med middag, skumpa, vin och prat till långt inpå natten.

I Stugan

På landet har det varit tyst, varmt och avslappnat. Några böcker har plöjts igenom, huden har antagit en lite brunare nyans, lillan har plaskat, vi har haft besök, vi har hälsat på hästarna och vi har grillat kotlett, hamburgare och kyckling. Några perfekta dagar med andra ord.
Vi fortsätter i semesteranda med grillkväll med våra föräldrar ikväll och 20 årsfest imorgon.

Sommar sommar sommar

Det har varit en varm helg och man märker på E att hon tycker det är jobbigt. Som tur är går det bra att ta sig ett bad. Igår var vi hos mormor och morfar och lillan badade två gånger i den lilla poolen.

Snyggaste godiset

Bara förpackningen kan ju få en att vilja köpa godis varje dag. Istället för lösgodispåse. Jag ska vara ärlig... jag har sparat pappburken för jag tyckte den var snygg. Att ha godis i. Är man galen i mönster så är man

Midsommarhelgen

Strand, sol, grillning, hav, goda vänner, nubbe, sill, stugan, värme det var vår midsommar. Jag band ingen krans åt lillan i fredags men eftersom jag gärna vill hålla sådana traditioner vid liv band jag en av tusenskönor och lite hushållssnöre i söndags istället. Man tager vad man haver, en krans fick hon i alla fall, min lilla gumma.