Veckans gravidmage v.21Nu börjar magen ta form, men fortfarande ser det mest ut som en liten bula. Tänkte passa på att slänga in en bild innan vi åker, för när jag kommer hem om ett par veckor kommer den antagligen vara större (och brunare!)
Just nu håller jag på med packningen och är lite oorganiserad känner jag så jag tog en mat och bloggpaus. Men nu har jag fått tillbaka lite energi så nu ska här packas :)

Tisdagstema-roligt


Veckans tisdagstema var roligt, så jag bestämde mig för att haka på. Man kan ha mycket roligt åt dessa små liv.

På översta bilden sitter Elsa och kikar in i vårt sovrum. Vi bytte skrivbord för lite sedan och det gamla blev stående i vardagsrummet ett par veckor, på andra sidan vitrindörren in till sovrummet. Detta blev ett tillhåll för våra små lurviga, som älskade att sitta och kolla genom fönstret. Det såg så roligt ut att jag var tvungen att fota det. Bild nummer 2 föreställer Simson sovandes i husses knä, med kontroll på fjärren :)


Ännu mer bröllopJag har suttit många timmar och redigerat ett antal hundra bilder, och jag blir så lycklig när jag tänker tillbaka på den här underbara dagen.

Liten i magen är vaken och lever rallan i magen just nu. Så himla härligt att känna dessa små rörelser varje dag nu, och de blir bara starkare och starkare :)

Lek & BusDet har varit så härligt när Stefans lilla guddotter Nellie varit på semester i Småland i sommar, och vi haft tillfälle att träffa henne lite oftare. Här är några härliga bilder från när de hälsade på oss och vi var och lekte vid slottet.


Djupvik, Öland
Eftersom jag varit frånvarande på bloggen under sommaren tänkte jag dela med mig lite av den i bilder. 
Vår sista semesterhelg spenderades på norra öland i en stuga med kära vänner. Vi hade underbart väder och solade, badade, grillade, tog promenader och cykeltur i den karga ölandska naturen. Under söndagen var det sämre väder så det blev en rundtur i bilen med stopp på diverse loppisar och outlets, dock utan några riktiga fynd. Perfekt avslutning på denna semestern, nu är det bara ett par veckor kvar till nästa börjar :)
 

Min lilla trötthet......och bloggfrånvaro har inte enbart berott på bröllopsplanering. Vi fick för några månader sedan reda på att vi väntar vårt första barn i början av januari. Det är oerhört stort och underbart och vi har en spännande tid framför oss. Nu när bröllopet är över kan vi börja förbereda oss för vår roll som föräldrar.

Bästa dagen i mitt liv!!!

Nu är vi äntligen gifta och det känns helt otroligt underbart! Vi har haft en veckas semester nu efter och fått koppla av och låta det sjunka in.  Den riktiga smekmånaden blir om en månad, då vi åker till Bali i två veckor.
Jag har inte fått alla bilder från alla fotografer under dagen än, så här kommer ett axplock av de som är redigerade och klara för visning. Dagen var helt otrolig från början till slut och festens sista gäster gick hem 04.30, precis som vi ville ha det. Själva lämnade vi festen runt 02.30. Stort tack till våra familjer, våra vänner och släkt som delade dagen med oss!!!