En plats i solenHärom dagen var en sån där skön solig dag, så vi tog en promenad till lekparken. Enya hade med sig sin nya hink och spade och borrade glatt ner händerna i sanden när jag tog av henne vantarna, vilken lycka! Hon tittade på mig som för att bekräfta att man faktiskt fick göra så och grävde sedan glatt vidare. Sedan träffade hon på en söt kille, och de stod still och bara tittade på varandra länge länge. Haha, det ska börjas i tid :)

Äntligen!Förra gången jag tapetserade den annars så tråkiga byrån blev det inte bra och tapeten lossnade ganska snabbt. Nu har jag gjort ett nytt försök med grundligt underarbete och t.o.m. lackat den utanpå tapeten. Jag är såååå nöjd med resultatet! Jag var ute efter att köpa nya knoppar till den men kom på att jag hade originalhandtagen sparade någonstans, tycker de passade perfekt och blev pricken över I:et. De kanske syns dåligt på bilden, men det är ringar i mässing.

Strandklänningar

 

Lite nytt och sytt till Enyas Kretagarderob

InspirationEller ni som har killar, vad sägs om detta?


Egna kollage med bilder från
Zara.comJag hittade häromdagen till Zaras webshop, de levererar nu även till Sverige. Eftersom det är lite för långt till Stockholm bara för att shoppa där kan det ju vara smidigt. Hade kunnat ruinera mig där. LÄTT!

Jag älskar min saccosäckDen är mysig när man kollar på morgon bolibompa, busar och blir slängd i eller att bara läsa en bra bok i.

LångledigStefan är på kurs i Stockholm och är saknad. Trots det har jag och lillan det mysigt och har bokat in ett par fullspäckade dagar så tiden går fort till fredags och pappamys. Här ovan springer hon omkring på Kalmars kullerstenar och tycker det är jätteroligt nu när den förbaskade snön är borta. Jag har nu hängt av mig vinterjackan och dammat av min vår/höstkappa, kängorna har bytts ut mot knallröda Converse och mössan ersatts av en tunnare. Känner ni? Det är vår i luften!