Äntligen!

Det har varit på plats i några veckor men jag har inte hunnit ta bilder på mitt nya fina bord! Jag har i flera år varit ute efter ett gammalt, stort och gediget bord med plats för många, och så hittade jag det på blocket för 500:-. Som hittat! Efter 4 lager färg och några timmars omsorg har det nu ersatt vårt tidigare, moderna bord. Jag fullkomligt älskar det!

Tuffa veckorLilla gumman på väg ut för att lyssna på musik på stadsfesten. Bilder tagna med mobilkameran.

Vi har haft ett par riktigt jobbiga veckor med "ny" inskolning på dagis efter sommaruppehållet. Hon gråter varje dag jag lämnar henne och det gör så ont i hjärtat. Det går hyfsat bra på dagarna men sedan har hon sina dippar där hon ropar efter mamma och pappa. Nu har jag jobbat lite extra en vecka med så det har blivit lite längre dagar, men nästa vecka återgår det till rutiner, då blir det 6 timmars dagar och det tycker jag räcker, i alla fall till hon har börjat trivas ordentligt. Dagiset i sig är jättebra och personalen duktig, men vår lilla tös gillar inte separationer helt enkelt. Men å andra sidan, vem gör det?


Nysytt

Av de underbara tygerna jag fick blev det även en gardinkappa med röda höstlöv till Enyas rum. Den var som gjord för fönstret, jag behövde inte ens klippa i tyget, bara fålla kanterna. Tycker det blev riktigt bra. Måste bara hitta en snygg vit lampfot till skärmen i fönstret.
Ett annat tillskott i rummet är det lilla rödprickiga dockvagnen som är en försenad ettårspresent från kusin Nellie med familj. Mormor har stickat ett överkast till den och nu rullar den ganska frekvent här hemma.

Lycka!Jag är otroligt lyckligt lottad, det inser jag varje dag. Jag har en fantastisk man, en Underbar dotter och en liten till på väg. Men ibland blir man lite sådär löjligt lycklig över småsaker också. Som det här söta barnvagnstäcket med John Blund som räddades från en hög med tyger som skulle slängas. Det är nu tvättat och ska bäddas i vagnen när bebis kommer, till dess får Enya ha det i sin vagn. Tack Gunilla!

Ingen kanelbullei den här magen inte. En alldeles livs levande bulle som sprattlar och har sig. I jan/feb 2012 hoppas vi att bebis tittar ut och Enya blir storasyster!