Fototriss- djurHelena med
Bildbloggerian har startat en ny fotoutmaning- Fototriss, där man varje vecka får ett nytt tema på vilket det ska publiceras 3 bilder. Först ut är DJUR och då blir det givetvis på mina favorithårbollar Simson och Elsa. Vilken av bilderna gillar du bäst?

CrescentEn sommarhälsning från en semesterfirare. Njuter av ledigheten med utflykter, myskvällar med vänner, pysslande hemma och det enda som saknas är solen som lyser med sin frånvaro. Hoppas den dyker upp till nästa semesterperiod. Det känns tungt att det redan är fredag och på måndag är det en vanlig vardag igen.  Men man får göra det bästa av situationen och utnyttja tiden till max. Ikväll får vi hoppas fira en skön seger för S och grabbarna och goda vänner kommer på besök till stan. Så vi tar en tur till stans bästa uteservering, ligger nere vid slottet, precis vid vattnet, makalös utsikt! Ha en trevlig helg alla!

Tisdagstema- FörvaringDen här
förvaringen står i vårt vardagsrum. Numer används den dock inte som det, eftersom det luktar ganska mysko inuti den, men den är väl använd. På Amerikakofferten finns kvar de dekaler från då S´s släktingar emigrerade till USA, vilken hytt de hade, vad båten hette och datumet.  Intialerna EIAA står för Ebbe Ivan Arnold Andersson. Jag älskar den här gamla kistan, just för historian den har bakom sig och alla historier jag hört om dess ägare. Märket på den är Neverbreak Trunks och det får vi hoppas att det stämmer.

SemesterfirandeÅrets första dopp, jag själv stannade kvar på stranden, insvept i en filt i blåsten (med kameran säkert i ett rosa snöre runt halsen)På denna vackra strand firade vi ännu en midsommar och så hoppas jag att det alltid kommer att vara.

Idag började min första semestervecka, jag har en vecka nu, jobbar sedan tre och sedan tre välbehövliga till. Kunde inte börjat bättre än vad det gjorde med den gågna midsommarhelgen. Har börjat idag med storstädning, så är det lättare att koppla av resten av veckan om man slipper få ångest över hur det ser ut här hemma. Det är så kul att städa med min nya dammsugare.

Glad midsommar!Här skiner solen och vi är på väg till en idyll på landet med goda vänner, god mat, katter, hundar och förhoppningsvis ett dopp i det blå. Glad midsommar!

Citroner och basilikaI Stockholm hann vi även med ett besök hos S gudbarn Nellie och hennes föräldrar. Både S och jag fick försenade födelsedagspresenter eftersom vi inte träffat dem på länge, jag fick den här härliga brödburken och en praktiskt tygpåse från Lexington. Tvärr har vi inte det vita kök jag önskar mig, men jag tyckte ändå den passade in och bröt av mot de träfärgade luckorna.

Tisdagstema-ögonMitt öga blev motivet för S näst senaste tattoo.Jag slutade säga nej vid nummer tre, jag insåg att det inte hjälpte att proterstera. Fler tisdagstemabidrag
här.

Festivalhelg


Barfota utan strumpor och skorNu kan jag officiellt säga att jag tagit sommarlov från bloggen, men då och då kommer det skrälla till, när andan faller på.
Förra helgen var vi i stugan och rensade ut och städade inför sommaren. Det var riktigt högsommarväder och vi njöt i fulla drag av grillning, sol och av att komma ut på landet lite.

Om ett par timmar flyger vi till Stockholm, S och jag, så jag måste nog gå och packa det sista nu. Idag när vi kommer fram, checkar vi in på hotellet, drar ut på stan och shoppar lite, imorgon ska vi gå på "Where The Action Is" som jag fick i födelsedagspresent. Ska bli så sjukt roligt! Önskar er en trevlig helg och på återseende med ny kraft ch energi!

Vilken kväll!De här fyra grabbarna var mitt sällskap under gårdagskvällen, sambon, lillebror med kompis och en av mina äldsta vänner, Vi var på en av stans uteserveringar för att fira lillebrors kommande student och det slutade med många tomma flaskor på bordet. Det var en mycket trevlig kväll och att man var lite trött idag på jobbet var väl värt mödan.

Vill passa på att önska alla en mycket trevlig nationaldagshelg, själva åker vi till stugan på landet över helgen och datorn får stanna hemma. Ska bli härligt med avkoppling, sol, pysslande och mycket grillning!

Ordlös OnsdagFler ordlösa bidrag hittar du hos
Nejma i Marocko.

Tisdagstema- UppDagens
tisdagstema är Upp. Fyra våningar Upp i luften finns vår lilla sommaroas. Här har vi campat i helgen med tidningar, böcker och korsord på ca 1x2 m, men det är bättre med en liten balkong än ingen alls. Trallen ska oljas i veckan, annars börjar det bli fint nu när pelargonerna blommar och tomatplantan är på frammarsch. Vill inte ha så mycket växter, då får vi ju inte plats själva. Linslusen lillebror var på besök under lördagen och ville gärna vara med på bild.