GottgottigottgottDet har blivit lite mycket fika på sistone. Det får det bli ändring på om jag inte ska gå +19 kg som förra graviditeten.

Älskade underbara♥ Vackra dotter, du har blivit så stor. Vart tar tiden vägen?

Uppdatering

kör en liten sidoblogg för tillfället och ser vad jag tycker om det. Är lite mer privata bilder men känner ni mig, kommentera och ange er mail så skickar jag adressen.


MiniUltraljudet förra veckan visade en frisk liten bebis som levde runt i magen, vilket också har kännts de senaste veckorna. Bebis är som mest aktiv när jag ska gå och lägga mig, precis som Enya.
Däremot visade ultraljudet att jag har föreliggande moderkaka och jag kommer bli kallad för nytt UL i v.32. Har den inte flyttat på sig då blir det tal om snitt och eftersom vi i största möjliga mån vill undvika det, håller vi tummarna för att jag tillhör de där 90% där det rättar till sig innan förlossning.

Annars mår jag väldigt bra just nu, den stora tröttheten har gett med sig, nästan inget illamående och ännu är inte magen alltför tung. Däremot är jag väldigt ojämn i humöret, igår tokgrät jag till en romantisk komedi, något som aldrig händer annars.

Den där jäkla katten KittyHar i största möjliga mån undvikit kläder med hello Kitty tryck, inte för att den inte är söt, utan för den är så jäkla hypad och finns på ALLT!! Däremot fick hon en klänning när hon fyllde 1 som hon nu har växt i och när jag tar fram den häromdagen utbrister hon -Kitty!! Jag har aldrig visat henne figuren eller pratat med henne om den, men tydligen lär man sig mycket på dagis. När vi var på H&M med mamma och syster häromdagen visar Johanna henne en tröja med HK på och hon sliter tag i den och drar bort den från galgen och ska ha på sig den med en gång, så hon får givetvis den av moster. Har sällan skådat en lyckligare tjej! Hennes dag var gjord. Det är väl bara att inse att de har en egen vilja också, de där små, och att man inte kan styra den hur långt som helst.

Till höger i sweattis från H&M och hemmasydd kjol.

Morbror ♥Morbror vi saknar dig, kom hem snart igen!

Det finns ingen som får så många pussar utan att behöva be om dem som morbror Jonte, hon tittar på honom med tindrande beundrande ögon och plutar med läpparna.


Några vardagspics


Jag har en hyfsat ny kompaktkamera, men jag använder den ändå inte så mycket som min mobilkamera, som ju ändå hänger med överallt. Den är inte kanon, men tar helt okej bilder under bra förhållanden. Problemet är väl att linsen för det mesta är kladdig så det blir lite suddigt.

jämförelseTro det eller ej, men jag väger faktiskt mindre denna gången än förra, även om det inte ser ut så på denna bilden. Jag är redan i vecka 19 så den här bilden togs för några veckor sedan. Nästa vecka är vi halvvägs och det är dags för ultraljud