Till mormor
Hade inga färdiga kort hemma, mer än vitt kartongark så jag slängde ihop en liten kortficka så såg det lite roligare ut.

  

Mamma hade önskat sig ett kakfat i blåa färger så det fick hon såklart.

ArgminenArga leken börjar NU!

Fredagsmiddag och läslusE lyssnar fascinerat när Johan härmar djur. Ett annat djur ligger och väntar på att få ta Enyas plats.

I fredags hade jag min egen mästerkock vid spisen (lagade souvlaki och tzatziki med klös) och gott sällskap av herr gudfar.
E har nu kommit över sin blyghet för honom och skrattar så hon kiknar när han flyger henne upp och ner och busar. Men hon lär honom även sitta-still-och-läsa-bok-leken. Den där man får läsa samma bok om och om och om igen, tills hon springer och hämtar ny bok och man börjar om igen. Jag gillar den leken! Och nu när hon förstår vad man menar när man säger ska vi läsa en bok, så kan hon själv gå och hämta favoritböckerna.
Numera svarar hon på vissa ja/nejfrågor genom att skaka/nicka på huvudet och säga nä eller a. Däremot gillar hon inte när vi säger nej! Hon vet så väl vad det betyder men då spänner hon ögonen i oss och rynkar ihop ögonbrynen och ser så ilsk ut så man har svårt att hålla sig för skratt. Härliga unge!

Citron och saltlakritsGick lös med mitt närbildsfilter i dagsljuset.Citronmuffins med creamcheese frosting och saltlakritsflakes


Hade finbesök idag av Tessan och söta lilla Benjamin, passade givetvis på att baka. Överblivande bakverk åkte jag och levererade till syrrans tjejfest, vilket uppskattades.

Imorgon och ett par dagar framåt är det jobb igen efter några dagar vardagslyx med dottern. Framför oss har vi två fullspäckade helger med inte mindre än 3 kalas, tjejfest och andra roligheter. Eftersom tiden går fort när man har roligt kan vi hoppas att det går snabbt till maj, nu behöver min vintertrötta kropp värme och sol!

Min finaDen här lilla tösen gör mig så löjligt stolt att jag nästan spricker. Vi har sådan tur som får ha henne i vårt liv!

Grattis på födelsedagen!Världens bästa syster/moster fyller år och det ska vi fira ikväll. Grattis syster yster!

Hearts and applesHar testat en ny modell på mössa, den blev bra, blir nog några till sådana. Och fler napphållare.

Alla hjärtansMin alla ♥ dag present från mor och far. Nu ska här bakas!

Min käre make jobbade och när han kom hem fick han rycka in och leda ett pass på gymmet, så det blev inte mycket till firande igår. Men jag fick en snygg hood jacka med tillhörande shorts i ren 80-tals anda :) Och så kom Enyas mormor till stan och gjorde oss sällskap. Enya har dock varit krasslig sedan i lördags så det blev bara en kort sväng för att köpa presenter till moster Johanna som fyller år på fredag.

Det började med att E var väldigt slö i lördags och ville knappt stå själv, sedan bröt helvetet lös och farfar fick springa skytteltrafik till sopnedkastet. I söndags ville hon bara sova på mig lillan och orkade inte ta sig fram för egen maskin, än mindre äta. Nu är hon bättre och vi har hittat den misstänkta orsaken till allt: 2 kindtänder och 2 framtänder på G, inte konstigt att det gör ont. Nu hoppas vi bara det går fort.

En stuvbit i vaxdukstyg...kan räcka till bl.a neccessär och ett par haklappar. Tygbiten kostade 12:-, det måste ses som ett fynd!

Renoverat

Fler bilder från föräldrahemmet, denna gången från det nyrenoverade gäst/syrummet.

Våren på väg


Bilder från mina föräldrars hem

Mina fina syskon

Cakes and stuffKakfatet ovan har jag gjort till mamma av loppisfyndat porslin. Det är ju synd att det inte ska användas bara för att det är udda.

She walksDet har lossnat... sedan ett par veckor tillbaka tar hon sig fram på två, inte fyra. Så härligt att se henne tulta omkring!


En ängel på jorden


Lekdag

Det är så härligt att få lite vardagstid med lillan igen. Tidigare i veckan passade vi på att leka med den här snyggingen och hans
mamma, som också var hemma för dagen. Detta var innan all min energi tog slut.
Idag är det inte lika skön anledning att vara hemma. Inatt trodde jag skulle hosta mig själv ut och in och det gör ont i bröstet varje gång jag hostar, jag låter och rosslar som en 90 årig gubbe, men om man ska se det positivt så har jag fått magmusklerna vältränade utan att gå på gymmet.

Mammas intresseSå liten och delar redan mammas intresse för sömnad :)

VårigtÄn är det ett par vintermånader kvar innan våren kommer. Men sakta sakta börjar den leta sig in, ljusa blommor, ljusa gardiner, sol genom fönstren, ja det känns att det börjar vända.

Det bor en mus i vårt husDen här fick flytta in hos oss på Enyas födelsedag, present från mig och Stefan.