Slappardag

Har haft en mycket skön helg. Igår (lördag) var vi och åt kroppkakor hos vänner på öland och på kvällen blev det lite vin och mys så vi stannade över natten. Det är alltid lika härligt att komma och hälsa på dem på landet, med katter, hund och naturen runt knuten, en befrielse när man bor i lägenhet i stan. De håller för fullt på och renoverar huset och köket blev klart i höstas. Ett jättefräscht IKEA kök med högblanka vita luckor, vitt avlångt kakel och granitgrå mosaik över spisen. Så fint vill jag också ha det en dag, när jagförhoppningsvis äger mitt eget boende. Vi åkte därifrån på förmiddagen och idag har vi bara slappat med ett par andra kompisar. Åkte och hyrde några filmer, köpte pizza, massa godis och glass och nu sitter man här med uppsvälld mage. Men man får skylla sig själv. Imorgon ska jag och syster till IKEA och köpa ram till mammas födelsedagspresent, ett förstoring av ett kort på oss tre syskon. Ska också köpa inslagningspapper till den andra presenten, ska försöka hinna fota den imorgon innan jag slår in den, är så nöjd. Efter turen till sveriges mest omtyckta varuhus blir det nog en sväng in till stan för att njuta av att vara ledig och skaffa lite härlig vårinspiration. Fortsättning följer...

ranunklar och hjärtan

                                 Från alla hjärtans dag buketten

Ledig idag. Näst sista lediga måndagen, det har faktiskt varit ganska skönt att vara ledig en veckodag, men det blir ännu bättre att få lediga helger....jämt. Det är halvklart väder idag så ljuset är ganska bra, så jag passade på att fota mina fina blommor här hemma. Fick en bukett underbara röda ranunklar av sambon, mycket bättre än rosor. Han vet att det är min favoritblomma, det är någonting med de många bladen och att den ser knoppad och utslagen ut på samma gång.

Bambi på hal is

Tar mina första stapplande steg ut i bloggvärlden. Jag som skriver är en snart föredetta butikssäljare och blivande administratör. Har en känsla av att jag kommer sakna att jobba med mode kläder färg och form, men ser fram emot nya utmaningar. Det här är en av dem.
Min tanke med bloggen är att kunna dela med mig av mitt liv i hyresrätt tillsammans med sambo och våra två katter. Är intresserad av mode och kläder men mitt största intresse är att göra det så fint som möjligt här hemma. Det innebär en del klurande då hyresrätt innebär begränsade möjligheter att förändra. Man gör vad man kan med små medel. Välkommen till min värld!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!