Mors dag

Min man och dotter firade mig på sängen imorse, hoppas ni andra mammor där ute blivit firade med extra kramar och pussar från era barn.

I blom

Såväl äppelträdet som min dotter står i blom.

BalkonglivLilla gullerumpan och de knubbiga låren har intagit balkongen. I söndags låg vi hela lilla familjen på balkongen och njöt sommarliv.

DoppresenterI helgen döptes vår Enya Liv i slottskyrkan. Solen sken hela dagen och det var en mycket fin ceremoni i kyrkan och minst lika bra kalas efteråt. Hon fick många fina presenter och denna stolen, BRIO Sit, var en av dem. Dynan har vi köpt själva och kommer från polkadot design, jag älskar den cremegula färgen.
Snart är det dags att börja med smakportioner och då kommer stolen väl till pass.

Min vackra dotterDu gör mig så stolt!

Min moster och jag

Idag har Enyas moster varit här och busat och lillan somnade gott i mosters famn. Trots att hon börjat tykännas gick det bra idag, vi får öva och öva på att vara hos andra än mamma och pappa. Imorgon åker vi hem till mormor och morfar för årets grillpremiär, så håll tummarna för att den inte regnar inne.

För ett år sedan...
...låg lillan i magen, himlen var blå, träden och marken gröna och mina converse nya och vita.
Idag är marken brun, träden har inte riktigt börjat slå ut än och skorna grå och slitna. 
Men i vagnen ligger hjärtat och sover och det är det bästa!!!

Actions
Hittade hos
Ann-Louise (härlig, kreativ och inspirerande fotoblogg) en länk med massa rolig actions till photoshop som jag roat mig med en stund, det är kul när det går fort, då hinner man göra desto fler bilder :)

Uppdaterat sidobord

Sidobordet jag skrev om härom dagen har fått sig ytterligare en uppiffning med text i silvermetallic.

Black and whiteEnya och gudfar

Vår i äppelträdgårdenÅrets första utomhusfika är avklarad. I söndags var vi och firade en kär vän som fyllde år och vi bjöds på paj gjord på nyskördade rabarber i äppelträdgården. Den bleka huden fick lapa lite sol och Enya fick sin första utomhusmåltid. Underbart är ordet!!!

Our homeDe snygga bokstäverna fick jag i 30 års present och pryder farmors gamla skåp i sovrummet.
Det lilla sidobordet är ett av mina senaste fynd. Hade egentligen tänkt ha det som musikbord, med stereon och Ipod dockan, men det blev så snyggt där jag ställde det så det får står kvar. Det blir bra avställningsyta för datorn och kaffekoppen m.m. Fick istället ett annat litet bord av en vän som jag ska putsa upp och måla och ha till musiken.

3 månader

Lillskruttan har redan hunnit bli 3 månader (förra måndagen) och nya saker händer varje dag. Hon är nu väldigt stadig i nacken och har lärt sig att rulla över från rygg till mage, Hon greppar saker man sätter framför henne och står gärna upp i knät istället för sitter. Ingen klyscha det där att man ska ta tillvara på tiden, det går så fort. Så jag njuter i fulla drag av att hon än så länge helst sover på mamma eller pappas bröst. Den här tiden kommer aldrig tillbaka

De nya stolarna


Förra veckan fyndades dessa stolar på blocket och har nu hittat sin plats i vårt vardagsrum. Mattan är för liten och bordet ska bytas ut m.m men det blev ett lyft jämfört med de förra stolarna som gav träsmak i baken
Bredvid mig står ett nymålat sidobord och på vinden står två renoveringsobjekt som det suger att få ta tag i. Det är härligt att inspirationen återkommer med ljuset.
En ganska gammal bild på de förra stolarna

Valborgsmässoafton

Älskade unge klädd i rosa jeans och piké, båda från H&M!
Igår var det valborgsmässoafton, ingen brasa blev det men vi fick hem pappa tidigt från jobbet och tog en sväng på stan. Lillan fick ny vårjacka och jag fyndade ett par skor. På kvällens meny stod pasta med soltorkade tomater, pinjenötter, bladspenat och honung, det var riktigt smaskigt.
Ikväll ska vi på 30 års fest och Enyas mormor och morfar, farmor och farfar ska vara barnvakt. Trevlig 1:a maj!