Sötaste!När vi var i Stockholm för ett par veckor sedan hann vi med att träffa den här gullungen och hennes föräldrar en liten stund. Nellie är S guddotter och bara sååå söt. Det är så jobbigt att bo långt ifrån och längta så mycket, men snart kommer de hem och stannar över julen, så man får väl ta alla tillfällen man kan att busa och gosa med henne. Och ta lite kort förstås, bästa fotoobjektet!

Idag är det 4 år sedan Stefan och jag träffades, så imorgon ska vi ha en riktig mysdag med julmässa på slottet, god mat och kanske lite glögg på kvällen och förberedelser inför lördagens julgodisbak här hemma med vänner. Ser fram emot en riktigt mysig helg!


Den första snön har fallitImorgon är det bara en vecka kvar till första advent och jag undrar vart hösten tog vägen, den var slut innan den ens börjat. S är på grabbresa i Köpenhamn så jag passar på att fixa och don sånt som inte blir gjort när man är hemma båda två. Ibland behöver man få vara ensam med sina tankar och tystnaden och jag har ett stort behov av det, men det räcker med små stunder då och då. Igårkväll tog jag ett glas vin (läs flera) med grannen två trappor ner, det var mycket trevligt. Idag vaknade jag tidigt till ovanstående himmel utanför fönstret och började dagen med att läsa nyaste Lantliv i sängen, julnumret.
Har även förberett för adventspyntandet genom att byta gardiner till neutrala vita och plocka ner jullådan från vinden. Nästa helg blir det nog julgodisbak med vänner här hemma så då vill ha ha stakarna och stjärnorna i fönstren. Känner mig riktigt nöjd med dagen.

Bild: Kopparna fyndade jag i Stockholm och de har hunnit bli favoriter

Tisdagstema-mörkerNär jag först tog den här bilden, blev jag besviken att motljuset dolde hela stranden i mörker, en kall höstdag, men jag gillar den faktiskt. Den får representera mörker i dagens
tisdagstema.

Ett livstecken...bara för att visa att jag lever. Ikväll har jag varit på ljusparty hos mamma, så man är helt bedövad i näsan av alla dofter. Har haft en jättebra helg, då vi firade lillebrors födelsedag med familj och släkt, stannade över natten hos mamma och pappa, alltid lika mysigt.
I veckan ska jag vara driftig och ta tag i många måsten, men vissa roliga så det känns inte jobbigt. Nu när kyrkan och prästen är bokade kan man sätta igång mer med planerandet av bröllopet. Kom idag fram till att det inte är mer än 8 mån kvar, så jag ska börja göra listor och samla inspiration. KUL!

Blivande fru...!
Det hände förra lördagen, den 1 November. Goda vänner, god mat, glada skratt och mycket minnen, sedan mitt i allt händer det. Han ställer sig upp och fattar glaset, vi utbringar en skål för härliga vänner och innan jag vet ordet av har Stefan ett knä på golvet och halvvägs in i meningen "Så därför vill jag ta tillfället i akt att fråga dig, Sofie, om du vill gifta dig med mig" inser jag vad som händer och (glädje) tårarna börjar falla.

Nu har det gått drygt en vecka och det har börjat sjunka in att vi ska gifta oss, planeringen är redan i full gång. Bröllopet stundar i slutet på sommaren 2009 och jag är sååå lycklig! I torsdags var vi och hämtade förlovningsringarna, som vi sett ut tillsammans och vi är jättenöjda med dem, helt släta i vitguld. Det är så härligt att titta på S och veta att vi snart är man och hustru!

(Elsa ville också vara med på bilden med ringarna)