Sköna Söndag

På schemat idag: betala räkningar, plugga, beställa foton och leta fram köpbevis på min cykel som blev stulen förra fredagen. När alla måsten är avklarade blir det en skön kväll med film och slapp i soffan. Kanske blir det även några besök hos mina favoritbloggar, det har inte funnits mycket tid att besöka dem på sistone, men det är ju sådant man får ny energi och inspiration av! Den söta spetskrukan ovan köpte jag på Blomsterlandet häromdagen, den passade jättefint i köket.


♥vänner♥Härliga vänner och ett vackert par! På väg mot lördagens brunch.


Kräftspad och underbara vännerJa det var ett långt uppehåll och jag tittar bara in lite snabbt. Mycket står på schemat nu och kalendern känns fullbokad. Samtidigt som jag jobbar heltid försöker jag få tid över att plugga, hemmafixande och givetvis familj och vänner.
I fredags blev sambons fotbollslag serievinnare (notera matchresultatet!) och detta firades med fest på kvällen. I lördags tog vi en frukost/brunch på stan med goda vänner och kvällen spenderades i trevligt sällskap bland kräftspad och pajer på öland.
Nu har jag även kommit igång med kursen som jag läser på distans och det ska bli kul att få fördjupa sig i de digitala bildernas värld. Ovanstående bilder är inte av någon vidare kvalitet men sammanfattar helgen kort och gott. Imorgon är det redan onsdag, vad veckorna går fort, innan man vet ordet av är det jul igen!