Före-Efter UtedassetVi kom hem från stugan i fredags och har haft en underbart avkopplande vecka där med mycket sol, bad, god mat, vänner och familj på besök och så lite renoverande. Vad tycker ni om förvandlingen på utedasset? Från mörkt, gult och trångt till grått, ljust och fräscht, många doftljus bidrar också till en lite trevligare doft. Förvaringskorgen är från IKEA och det snygga akacia golvet inhandlades på Cheapy.

Stugan


På landet

Himlen är blå och solen lyser över den röda stugan. Har intagit horisontalläge på en madrass. Vi njuter för fulla drag av tystnaden och lugnet. För regniga dagar blir det målarfärg och roller. Resultatbilder utlovas. Skön semester!

Fototriss-byggnaderVeckans tema i
fototriss är byggnader och jag valde tre foton på byggnader från min fina stad- Kalmar

1 års kalasNu längtar jag sååå till semestern! Idag är det 1 års kalas i sommarstugan för sötaste prinsessan Nellie.
Bloggen fortsätter att gå på sparlåga, inte många inlägg, men hoppas på att inspirationen ska återkomma.
Fick ett glädjande besked idag, jag kom in på utbildningen jag sökt till hösten- Digital bildbehandling. Nu får jag bara ta ställning till om jag orkar jobba heltid och samtidigt plugga på distans. Jag måste läsa igenom kursplanen noga innan jag bestämmer mig för att tacka ja.

Chocolate CupcakesAtt min mamma kan baka vet jag redan, hon är en riktig bull-mamma som alltid har bullar och kakor i frysen. Synd att man inte ärvt det intresset, jag tycker det är kul men jag är alldeles för lat för att komma igång. När pappa fyllde år i veckan hade hon bakat dessa ljuvliga Cupcakes á la Leila. Härligt med de röd/vit prickiga formarna och brickan till.

Fototriss-FärgerÄmnet för veckans fototriss är färg, härligt enkelt att hitta motiv! Kika på alla andra underbara bidrag
här.