Vackra Kalmar slottMitt i idétorkan och hösttröttheten bjuder jag på några bilder från härliga Kalmar slott.
Ser fram emot rekreation i helgen, mina härliga tjejer, bästa vänner sedan skoltiden kommer och hälsar på. De bor nu i Dalarna, Tyskland, Stockholm, Växjö, Köpenhamn och Oskarshamn så det är inte ofta vi hinner träffas så här så vi ska bara njuta av god mat, vin och varandras sällskap. Sånt piggar upp i Oktobermörkret!

Temavecka- människorDå var det dags för veckans näst sista
tema- människor. Här är två människor på promenad en solig höstdag.


Temavecka-prylarBättre sent än aldrig... Dagens
tema är prylar och då tänker jag direkt på min favoritpryl just nu, min Nikon D60. Vad fotar ni själva med för kamera?

Temavecka- vattenFortsätter med den svartvita
temaveckan, idag vatten. Tyvärr måste jag erkänna att jag fuskade idag och tog en gammal bild, den är från en härlig båttur med vänner i somras. Jag älskar havet och skulle aldrig kunna bo långt från vattnet.

Temavecka-Natur


Då var det dags för en ny härlig temavecka hos Nilla på
Tankebubblor. Denna vecka endast svartvita bilder, passar  mig perfekt. Läs mer om den svartvita temaveckan här. Önskar alla en trevlig vecka!

Fototriss- skyltarTog en promenad runt slottet idag i det fina vädret och när jag kommer hem ser jag att passande nog så är veckans
fototriss skyltar. Dagsfärska bilder med andra ord.

On my wallFör ett par veckor sedan tog en av våra bästa vänner sitt pick och pack och flyttade till storstaden. Det tog inte lång tid innan han var saknad (typ redan innan han åkte) men just nu är S och hälsar på honom i stockholm i några dagar eftersom de hade en spelning inbokad där. Innan Mattias övergav oss, fick vi den här tavlan, som nu pryder väggen i gästrummet, där han sov över både en och tre gånger. Tavlan är inspirerad av tatueringen S har på magen, tycker den är jättefin. Det är så kul att ha personliga saker på väggarna!

Lillebror
Måste bara visa finaste lillebror i uniformen, här hade han inte fått sin basker än, gjorde baskerprovet samma kväll som vi varit där. Normalt sett har han guldfärgade lockar, men de har fallit till förmån för bekvämligheten, tycker han passar fint i det.
Har även jättefina bilder på syster från i lördags, men är inte så säker på att hon gillar att synas här lika mycket som linslusen Jonathan. Får nog snällt be om lov först.

Förresten, vad tycker ni om bloggens nya utformning? bättre eller sämre? kände bara att jag var lite trött på den andra.

I mitt kök
När vi hälsat på min lillebror i lumpen stannade vi på hemvägen till på
Brunneby musteri, som låg intill vägen, det var en lyckoträff, vilken mysig gårdsbutik! Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi, ligger utanför Borensberg i östergötland. Vi handlade på oss en massa mousserande fruktdryck, saft och must. Hittade även detta underbart goda äppelblomste och det häftiga svarta flingsaltet. Tänkte prova att dekorera med saltet när jag ska ha tjejträff med några av mina bästa väninnor nästa helg, halloween i all ära. Kan bli häftigt va?

Bara lite höstÄlskar höstens underbara fäger, men snart faller löven och träden blir kala och bruna. Man får passa på att njuta av det gula, oranga och röda mot den klarblå himlen. Idag kändes det på luften att det börjar bli kallare och när jag åkte hem från jobbet hade det redan börjat skymma.

InflyttningspresentSyster yster har precis flyttat till ny lägenhet. Blev sååå glad när jag hittade denna fina inflyttningspresent till henne. Hade gärna kunnat tänka mig en själv om vi inte redan haft en sådan, fast svart. Kopparna fick hon av oss i födelsedagspresent i våras. Ikväll blir det lite fest hos henne efter en härlig familjedag på stan med mamma och pappa. Ska ta lite fler bilder från hennes fina lya ikväll.

Long time no seeSå vad har hänt sedan sist? Störst av allt... Jag har träffat en ny vän, en kär och efterlängtad vän, Nikon D60!!!
Förra helgen var vi och hälsade på min lillebror som ligger i lumpen och jag bara gick och gnällde om att jag önskade att jag hade en riktig kamera. Så i söndags tog jag och S en liten shoppingrunda till IKEA m.m och efter moget övervägande kände jag att jag var redo att fatta beslut, och en timme senare klev jag ut från butiken, lyckligt leende och en kamera rikare. Än så länge har jag inte haft så mycket tid att ägna den, men den har i alla fall hunnit testköras och var med på en modevisning i tisdags. S och jag hade i ett svagt ögonblick lovat att ställa upp som hårmodeller till en visning och gett frisörerna i princip fria händer. Det hade kunnat gå hur som helst, men vi är båda mer än nöjda med resultatet. S blev svarthårig med lite Rockabilly stuk på frisyren och jag blev kopparfärgad med mjuka permanentade lockar (ingen 80-tals krullpermanent)Mitt hår före och efter