Sommarflicka
Hon älskar att vara utomhus, helst hela dagarna, idag var en sådan dag. Vi åkte till stugan och njöt av sommarvädret. Skrattade gott åt henne då hon inte gillar att få sand mellan tårna och försöker borsta bort det hela tiden. Däremot älskar hon att bada och hoppade mer än gärna i den gamla zinkbaljan, en gång hade hon bråttom i så hon glömde att ta av sig klänningen :)

Lite kuriosa: Klänningen hon har på sig på bilden hade jag på mig på min morbrors bröllop för en sisådär 30 år sedan.

Midsommar


Vår midsommar var helt fantastisk! Njöt av gott umgänge, god mat och underhållning. Festens två spelmän, Oskar och Kristin, spelade gitarr och fiol så de små fick dansa kring "stången", senare under kvällen bjöd de även på musik, vi lekte lekar och viftade mygg. Trots myggen var det nog den bästa midsommar hittills, är så härligt att se våra små leka med varandra. Vi var 10 vuxna och 6 barn, det var alldeles lagom.

Fredagsmys


Vindruvor och lite gos med dockan i soffan, perfekt fredagskväll!

Det stora köket

Pastelligt = somrigt! När man har ett trångt och fult kök gäller det att pigga upp det på andra sätt.

Det lilla köket


Enyas största intrese just nu är allt som har med mat att göra. Hon står och lagar mat vid den lilla spisen och hon bjuder mer än gärna på fika med sina fina serviser.
Spisen såg inte så rolig ut inuti, med bara en spånskiva så jag klädde den med mönstrat bakplåtspapper från Åhlens. Grytor och redskap kommer från IKEA och gammelmormor har virkat söta små grytlappar i turkost och vitt. Det känns som en bra idé att nära det här matlagningsintresset, kan ju gagna oss i framtiden ;-)