Vila Paus Break


Jag har betsämt mig för att pausa bloggen och hoppas att återvända när bröllopet och all planering är över. Just nu känns jag tidspress nog som det är och vill istället njuta av stunden och den kommande våren. Det är inte omöjligt att jag får ett infall och slänger in ett enstaka inlägg, men det vet man aldrig. På återseende!


Lugnet efter stormenFörra veckan gjorde jag inget mer än jobbade åt och sov i princip. Satt med hemsidan på kvällarna och jobbade även på lördagen, så på söndagen gjordes inte många knop, förutom en promenad i det fina vårvädret och en shoppingtur på stan. På torsdagen fick vi hämta hem vår nya pärla, en splitter ny bil, härligt!
Denna veckan får vi gäster både fredag och lördag så på torsdag ska det bakas. Och på söndag ska det insupas bröllopsluft på mässan på slottet. Ska bli kul att få se lite klänningar, provsmaka tårtor för nästa helg ska jag mamma och syrran, som kommer vara min tärna, åka och leta klänning. Såååå spännande!

Älskar ovan bild på kung Simson pga hans ansiktsuttryck, där han sitter och funderar bakom gardinen. Visst ser han lite skeptisk ut?