Vi längtar!!!Magbild v. 26

Tiden går fort fort, igår var det 2 månader till julafton och ca 3 månader kvar i väntan på lillasyster/bror. Nu börjar det kännas verkligt att vi ska bli fyra i familjen och en till att älska. Enya verkar också märka förändringen då hon allt oftare klappar eller pussar på magen och pratar om bebisen. Så förståndig som hon är fattar hon ju att något är på G.
Jag mår fortfarande bra men börjar bli tyngre och mer orörlig när det gäller att sitta på golvet och leka och böja mig och bära E. Idag är jag hemma med illamående och seg huvudvärk som inte vill ge med sig. Det känns som en riktig bakfylla och jag blir påmind om varför jag inte saknar att dricka vin.
Ser fram emot ett mysig höst/advent/jul framöver med allt vad det innebär och efter nyår börjar nedräkningen på att snusa bebisdoft.

Om inget allsHittade en favoritbild från sommaren 2009. Idag tillägnas den en vän som behöver en extra tanke.

Ingen ork, ingen inspiration=ingen bloggning.
Skulle använda några bilder som jag hade på den externa hårddisken och den flippade ut totalt och ville jag skulle formattera den. Alla bilder jag tagit digitalt finns på den, de enda jag hade på datorn var från april i år och framåt. Blev kallsvettig av själva tanken att bilderna inte skulle gå att rädda så idag har jag säkerhetskopierat alla och har nu de flesta sparade. Nu återstår rensningen!

Vacker höstHar varit extremt dålig på att ha med mig kameran på sistone så en härlig höstdag förra veckan tog Enya och jag en liten promenad och passade på att ta lite kort. Promenaden var inte lång (runt slottet för er som vet) men vi hade många spännande stopp på vägen så det tog sin lilla tid. Vi tittade på fåglar, stoooora (svanar) som små, kikade på en båt som låg vid bryggan, plockade stenar på grusgången och lekte i svampen i slottsparken. Alla nya upplevelser är ett äventyr i sig och jag njuter av att se hennes upptäckarlust!

In the momenten härlig ögonblicksbild tillägnad syster yster!

Mage v.22vänster 2009 höger 2011
något annorlunda form, med bara några dagars skillnad