1:a advent


Vad är väl en jul på slottet?Igår körde jag racet med att adventspynta, började vid halv nio och var klar 23.45 (med det jag kunde göra för stunden, stjärnan i vardagsrummet ska bytas ut mot större och finare). Då hade jag kommit in i andra andningen och hade istället svårt att somna. Idag har jag varit på julmarknad på slottet med Hanna, så himla härligt och julen börjar verkligen knacka på dörren.

Nä, hur jag än gör så har jag inte energi till detta. Blogga alltså. Återkommer efter gudbarnsdop, pepparkaksbak, adventsfirande, lussebullsbakande, julbord, hyttsill, 40 års firande och Stockholmsresa, och kanske något litet inlägg mellan varven om vi har tur. Avslutar med min standardfras: Dygnet har alldeles för få timmar!!!

Bäste Far!

Världens bästa far bör firas varje dag, men det är bra att det finns en alldeles speciell dag att visa hur älskad han är. Enyas pappa fick på sin första fars dag, ett album med far-dotter bilder sedan födseln. Dessutom fick han en skjorta som han dagen till ära hade på sig. Vi har även hunnit med att fira både Stefans och min pappa och lillebror som idag fyllde 21.

RabbitsMina första byxor. I härligt mjukt tyg med rosa kaniner från JNYdesign och svart muddväv från Stoff och Stil sydde jag mitt första par byxor. De blev väldigt stora dock så det dröjer lite innan E kan ha dem.
Appropå Stoff och Stil så fick jag se av en slump, när vi stannade till för att släppa av en tjej vid tåget i Malmö i helgen, att det fanns en S&S butik där. Med 20 minuter kvar till stängning gick jag bananas över alla tyger. Blev lite inköp och jag hade nog kunnat gå där till de kastade ut mig om det inte hade lockat mer att komma hem innan Enyas läggdags

Tjejhelg10 vänner. 2 dagar. 1 hus. 11 liter vin. 15 timmars bilåkande genom 3 länder. 80 talsspel och musik. Såååå otroligt underbart och jag kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist, men en sådan otrolig längtan efter min lilla E. Det här gör jag inte om på länge, lämnar mina hjärtan hemma alltså.

MolnHar legat däckad i tandvärk och diverse biverkningar av den så därför har inte inspirationen varit på topp. Men detta set blev färdigt för lite sen, har tyvärr ingen bild med det på. Tyget är jättemjukt och stretchigt och perfekt att sy mössor av. Vantarna är av modell bebis utan tummar, för enkelhetens skull.