Fjäriln vingad


2 guldlockar och flera björnarGuldlock 1...och Guldlock 2 och deras familjer, åkte till...För att titta på...Kaniner...Nyfikna björnar...uttråkade apor...och spännande tigrar.Tyra tyckte också det var spännande. Speciellt att reta småaporna som blev helt tokiga.Men karusellerna får nog vänta till nästa år, det var nog lite för små för att uppskattade. Tåget var desto mer poppis.

"Butte"Snälla mamma får jag ta en butte (bulle)? Klart man inte kan säga nej!!

PelargonerJag har verkligen inga gröna fingrar, det är det många som skule skriva under på. Men jag älskar blommor och särskilt pelargoner. Den här fina sticklingen fick jag av mamma, mot ett löfte att jag skulle ge tillbaka den om den verkade må dåligt. Jag ska göra allt för att hålla den vid liv!

Stor och litenKusinerna med gamla "häckavagnen" ♥

HårvisningEnya satt och väntande på att få se morbror Jonte entra scenen. Under tiden hon väntade roade hon sig med att dansa till musiken.Och så äntligen dök han upp. Temat för Jontes team var.... baywatch!Jonte tillsammans med dagens kreatör. Hon hade klippt och färgat håret silvergrått/bronsfärgat och förstärkt J:s egna lockar                         
När jag kollade på denna bilden i kameran ryckte jag till, jag såg ju nästan mig själv på bilden. Tycker han var extremt lik mig med lite smink :)


Med farmor och farfar i stugan

Idag har vi spenderat hela den härliga dagen hos farmor och farfar i stugan. Moster kom på besök, vi har plockat, vinbär och körsbär, badat pool, grillat (2 gånger) men bäst av allt var nog ändå rutschkanan tyckte E.

SommardagarVi cyklar mycket nu om eftermiddagarna, och lillan stortrivs i sadeln. Ett favoritcykelmål är stranden, med en packad picknickväska och hink, spade och badkläder. Då njuter hon. Och jag!

Vår prinsessa
Med mormor i dagbarnens prinsesstält. Och hon beter sig som en liten prinsessa numera, hon ska styra och ställa och bestämma vad alla andra ska göra, men det är ganska sött... för det mesta :)


Nedräkning till semesterMorgonmys hos mormor och morfar, på bild 2 gör hon "en elefant balanserade"

Eftersom Stefan och jag har ytterligare en jobbvecka kvar innan semester och dagis har stängt så får Enya vara med andra familjemedlemmar som har semester. Denna veckan var hon några dagar hos mamma och pappa och sedan har hon haft farmor och farfar här hemma. Och vår lilla tjej trivs med detta, hon skulle nog vilja ha det så hela tiden istället för att gå till dagis.
 För hon har inte riktigt börjat gilla dagis än, även om det går bättre och bättre. Ja vi känner i alla fall att hon får ha ett härligt sommarlov, även om vår semester inte är mer än tre veckor. Tre veckor ledigt på sommaren känns lite lite, men vi är så glada att kunna lösa det så här bra och att jag dessuom bara jobbar till 14 dessa veckor, så vi får lite eftermiddagar tillsammans.