Sömn


Vänster: Tunika/klänning  från Kappahl och pistagegrönaleggins från Mexx/Lilla Garderoben
Höger: Body Kappahl, byxor present från JP & MP och sockor från NameIt
Make och dotter har gått och lagt sig och jag kollar klart på Crocodile Dundee. Igår var det jag som gick och lade mig tidigt (21.30) och somnade riktigt skönt. Det är jättemysigt att sova med Enya mellan oss, men jag sover lite sämre, eftersom man inte sover lika tungt. Men igår var hon och pappa uppe längre och jag somnade på två röda. Hon vaknade och åt 3.20, sen sov vi till 8.30 med undantag för blöjbyte som S tog hand om innan han åkte till jobbet. Nästa vecka ska vi börja testa att lägga henne i spjälsängen vid nattningen.
Imorgon ska vi göra stan med Cissi och Ed tror jag, och köpa lite födelsedagspresenter och kanske något plagg till Enya slinker med :) Hoppas på lika fint väder som idag!

Lappat och klart

Mamma och pappa var här i måndags och då fick vi lapptäcket som mamma sytt åt Enya. Jag hade beställt ett neutralt eftersom hon började på det innan vi visste vem som skulle komma, men jag är så himla nöjd med färgerna. Det kommer passa finfint till våra nya svartvit prickiga påslakan från H&M. Hon har ett antal filtar nu snuttan, men det går åt, alltid någon som ligger i tvätten. De på bilden är bara ett urval.
De virkade kakorna är en present från moster Johanna, hon har beställt dem av en jobbarkompis som gör sådana. Tycker de är helt underbara!

Alla ♥ Dag

Pappamys                                                                                            Mammamys
Idag tog vi en långfrukost och har sedan myst hela dagen- ♥ dagen till ära. Stefan lagade lax och Enyas farmor och farfar kom och åt med oss. Hade tänkt oss en promenad på förmiddagen men E somnade och jag hade inte hjärta att väcka henne för att stöka på henne ytterkläderna, det får bli imorgon istället.

Vår skatt

Vi äger det dyrbaraste som finns i världen - Kärlek. Kärlek till vår dotter och till varandra och vi är så lyckligt lottade att ha varandra. Man kan inte titta sig mätt på henne, och det blir många foton varje dag för att föreviga varje stund. Alla säger att tiden går så snabbt och det har vi verkligen märkt, jag tycker hon förändras lite för varje dag som går. Kinderna blir rundare, blicken mer vaken och blöjan sitter tightare runt den lilla magen.
Hennes små händer är fortfarande väldigt torra, de är ofta det när barnen gått över tiden i magen, men ikväll ska hon få sitt första bad med lite olja i nu när navelstumpen trillat.
Sedan blir det FREDAGSMYS!