Present och veckans mage



Okej att det är mysigt att ha ett litet liv växandes i sig, men ibland längtar man till man kan köpa jeans utan resårmudd och lite roligare kläder än vad som finns på mammaavdelningarna. Min älskade kom hem med en uppmuntrande överraskning förra veckan. Den ser jag fram emot att komma i!

Kommentarer
Postat av: Syster

Fin mage och cool tröja! Han är för snäll den där Stefan:-)

2009-11-24 @ 21:38:58
Postat av: Fia

Men söta du, du är fortfarande pytteliten tycker jag. Men jag fattar hur du känner, jag suktar efter skor som jag ska ha när det inte bor vatten i mina fötter, efter snygga jeans och tröjor som jag kan ha när jag inte ser ut som en knubbsäl längre. Tyvärr har jag nog en alldeles för orealistisk bild av det hela, tror att jag ska vara fit till nyår :)

Mår du bra annars?



Kram

Postat av: Cissi

Åh vad fin du är :) fika på söndag låter som en plan, lite adventsfika kanske!? Ska kolla opp med jögge, tror att han är ledig. Kramar

2009-11-25 @ 14:48:03
URL: http://www.cissicc.blogspot.com
Postat av: Martina

Tittade på den tröjan igår, mkt fin! Bra gjort Stefan :-). Vilken fin liten kula du har. Jag hoppas jag hinner klappa lite på den innan liten kommer ut. Sköt om er! Kram

2009-11-26 @ 10:42:42
Postat av: Anne, anness design

Jättefin mage! Själv när jag var gravid runt de sista veckorna var jag nära till tårar när jag fick för mig att ta på mig en av mina kjolar och den stannade vid låren. jag var svullen som en ballong och trodde att jag aldrig skulle komma mina kläder igen. Nu ramlar dom av mig istället. :) Ja, men tänk vad underbart det är med den där magen ändå.

2009-11-26 @ 23:17:55
URL: http://www.anness.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback