Det fantastiska året 2009 är här



Tror detta kommer bli ett fantastiskt år och det har börjat mycket bra! Detta är året då vi slår våra kärlekspåsar ihop och blir ett. Just nu söker vi med ljus och lykta efter lokal till bröllopsfesten. Vi har redan klarat av brudgummens klädsel, cateringen och underhållningen till festen, det tycker jag är bra med 7 månader kvar. Just nu kikar vi lite på bröllopsresan, och just nu är nog Italien i topp av alternativen. Nästa projekt är nog att börja kolla på klänningen, pratade med en tjej i julhelgen som gifte sig i somras och hon hade 5 (!) månaders leveranstid på den hon ville ha.
Men det är fantastiskt roligt att planera och prata om dagen D!
Ikväll blir det 3-rätters med goda barndomsvänner. Till förrätt parmalindad sparris med hyvlad parmesan, huvudrätten blir pasta Italiano med salami och tomat och det hela avslutas med citrussallad med vit chokladcreme. Mmm nu blev ni hungriga va?

Kommentarer
Postat av: Tjohalia

Åh vad roligt med bröllop!!

Postat av: Tekla

Ja det är otroligt mycket att planera och fixa med inför bröllopet. Men det är såååå kul. Ska också börja leta klänning nu....5 månaders leveranstid herregud va länge.

2009-01-04 @ 18:33:58
URL: http://tekla.wordpress.com
Postat av: Västmanländskan

Mmmm .. vilken god meny. Så kul att planera bröllop!

2009-01-07 @ 17:09:43
URL: http://vastmanlandskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback