Den blekingska stugan



Ta åtta nära väninnor som träffas några gånger om året och släng in dem i en stuga med mycket mat, godis och gott vin och resultatet blir en kackelstuga utan dess like. Vi har varit ute i naturen på promenad, struttat omkring i mysbyxor, kollat på Mama Mia och haft det sååå avslappnat. Precis vad man behövde en sådan här helg i februari, så man känner att livet sakta börjar återvända inom en och färgen återkomma i ansiktet.

Linas fina nyrenoverade stuga var den perfekta tillflyktsorten för en sån här helg. Sedan Lina och hennes sambo för två år sedan köpte stugan har de bland annat slagit ut väggar, rivit ut innertaket och öppnat upp med bjälkar i taket. Av den utslaga väggen har Thomas gjort ett stort härligt matbord för många att samlas runt. Ett tiotal lager med gamla tapeter vittnar om stugans ålder.

Kommentarer
Postat av: Tina

Jag kunde inte ha beskrivit det bättre själv. Tack för en underbar helg och så hoppas jag vi ses snart! Kram

2009-02-11 @ 22:36:25
Postat av: Dahlarna

Vad underbart det låter med en så mysig helg! Och vad läckert det ser ut i stugan! Hoppas att du får en bra helg! Titta gärna in imorgon hos mig, då börjar en tävling med superfina priser! KRAM!

Postat av: Linda P

Låter helmysigt! Och vad coola bilderna blev :) KRAM

2009-02-12 @ 16:09:51
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Anne

Mysig stuga, låter som en toppenhelg. :)

2009-02-13 @ 08:37:58
URL: http://www.anness.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback