Kräftspad och underbara vännerJa det var ett långt uppehåll och jag tittar bara in lite snabbt. Mycket står på schemat nu och kalendern känns fullbokad. Samtidigt som jag jobbar heltid försöker jag få tid över att plugga, hemmafixande och givetvis familj och vänner.
I fredags blev sambons fotbollslag serievinnare (notera matchresultatet!) och detta firades med fest på kvällen. I lördags tog vi en frukost/brunch på stan med goda vänner och kvällen spenderades i trevligt sällskap bland kräftspad och pajer på öland.
Nu har jag även kommit igång med kursen som jag läser på distans och det ska bli kul att få fördjupa sig i de digitala bildernas värld. Ovanstående bilder är inte av någon vidare kvalitet men sammanfattar helgen kort och gott. Imorgon är det redan onsdag, vad veckorna går fort, innan man vet ordet av är det jul igen!

Kommentarer
Postat av: Edela

Vilken härlig bild på jycken - vilken stil hon har... :D

Postat av: Sofie

Smarrigt med kräftor :) Söt bild på vovven! Vad fint ni har det i matdelen, så snyggt med lila! Kram, Sofie

2008-09-17 @ 14:40:18
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :DPS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-17 @ 14:42:19
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Kattis

Vilken härlig stil doggen har! :D Jag har också gått en digital bildbehandlingskurs, men är inte riktigt klar ännu så jag håller på med sista uppgiften! Väldigt nyttig och användbar kurs tycker jag!

2008-09-24 @ 22:00:15
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar
Postat av: Niina

vackra alla bilder är i din blogg!

2008-11-08 @ 21:10:15
URL: http://replaymaniac.blogg.se/
Postat av: Lisa

Härliga bilder!!Bli medlem på GratisBio.se och samla ihop poäng till biobiljetter eller presentkort på vilken affär du vill! Hur jäkla lätt som helst. Ge det en chans!Registrera dig här och få 75 poäng, sen är det bara att köra!http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=71514

2008-11-08 @ 21:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback