Julpynt

Det är ännu ett par månader kvar till jul men man kan ju börja planera julen i sitt lilla huvud i smyg ändå. Skulle inte den här passa utmärkt i vår hall som julpynt? Är inte så mycket för pynt annars, men lite kul var den allt. Finns hos Åhlens. 

                               image328

Kommentarer
Postat av: svartpeppar.blogg.se

gud vad tidigt julpyntet kommer fram! ikea hade stort julpynt i år. hos mig kommer inte nåt julpynt innaför dörren haha! synd att det skyltas så tidigt, känns som charmen försvinner tillsammans med tröttheten på det fortare då. tyvärr.

och svar: ja precis, en diod bakom, så jag tänkt om det inte blir spotlights ovanifrån. ringde f.ö swedese idag och villa ha den i valnöt men det ville dom inte tillverka. men dom skulle kolla intresset om det i framtiden!

Postat av: Sandra

Tycker verkligen julen är en mysig högtid. Blir nog att investera i lite julpynt i år. Har för tillfället en julstjärna och en jultomte, så det finns utrymme för mer. Kram Sandra

2007-10-12 @ 01:09:37
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Camilla

OOOh, den var ju fräck :D

2007-10-12 @ 06:47:46
URL: http://husnr8.blogg.se
Postat av: Sandra

Tack för skötselråden, känns genast mycket bättre när man vet hur man ska sköta om dom :) Vad skönt att vara ledig under julen, det är ju så det borde vara. Då kan man i lugn och ro njuta av den härliga stämningen. Kram Sandra

2007-10-12 @ 13:50:08
URL: http://tjohalia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback