Balkongliv

Ikväll är det ganska kyligt, men de senaste kvällarna har det varit sån värme att det känts som utomlands. Igår fick jag äntligen balkongtrallen som jag beställt via jobbet, har väntat på den i ett par månader nu. Den var väldigt lätt att lägga, men tyvärr saknade vår verktygslåda en såg. Måste låna en imorgon och få klart det sista, men jag är väldigt nöjd med resultatet hittills, det blir lite mer rumskänsla och golvet är varmare att gå på. Härligt för varma sommarkvällar. Vi har även pratat om att köpa en elgrill, det ger inte den riktiga grillsmaken men ett fullgott substitut för den äkta varan.

Har tagit det lugnt i soffan ikväll med nya Sköna hem, nya numret av Cosmopolitan och CSI på tv. Imorgon är det fredag och då ska vi bara ta det lugnt och ha myskväll med lite bakad potatis. Mums!

image87 image88
image89

Ska visa lite riktiga före och efter bilder på vår lägenhet så småningom men i dagsläget är det fortfarande under konstruktion här hemma, har fortfarande saker som inte hittat sin plats och har inte gjort den sista "piffingen", Dessutom väntar vi fortfarande på att de ska ersätta hålet i vardagsrumsväggen med vitrindörrar (i vitt efter lite tjat hos hyresvärden)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback