Vackra Öland

Kom idag hem från sommarens mest avkopplande evenemang. Igår morse ringde väckarklockan vid åtta, badkläder, brassestolar, filtar, picknickkorg packades och det begav sig mot Öland, närmare bestämt Böda Sand. Det var till en början tänkt som en dagsutflykt men halvvägs upp ringde våra vänner och undrade om vi ville hyra en stuga och stanna över natten, det var ett bra beslut! När vi kom dit sken solen och vi gick direkt ner med vårt pick och pack till stranden. Solen gassade så det var bara att slänga sig i vattnet, och jag som är badkruka tyckte till och med att det var skönt. Kunde ganska lätt räkna ut att det var årets andra dopp.
Efter någon timme började det mulna till så vi hoppade in i bilen och åkte till Byxelkrok på liten utflykt. Stannade på vägen till på ett outlet och ett litet krukmakeri och sedan blev det lunch.
image219

Väl tillbaka beställde vi pizza och åt på altanen, regnet smattrade på taket, men det gjorde inget eftersom det fortfarande var varmt  luften.
Imorse blev det morgondopp i havet och sedan långpromenad med hunden Elsa. Campingen vi sov på är en av sveriges största och har nyligen byggt ett stort poolområde vid havet som givetvis testades, i anslutningen till poolen fanns bastu, och det var toppen eftersom det blåste ganska kallt idag.
Innan vi åkte hem tog vi en minigolfrunda med häpnadsväckande resultat 50-49-50-50!!! Vilken semesterrunda!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ooo vad mysigt ni verkar ha haft! :) Ja kissarna var jättesnälla och glada. Dem matar jag så gärna så, när det behövs. Har ni möjlighet att mata våra tors/fre? Ska på farmors begravning då så det vore kanon om ni kan ge våra :) puss o kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback