Före-efter Balkongen (mini makeover)

Har en liten men naggande god balkong, där vi har sol i princip hela dagen. Har dessutom ingen direkt insyn så vill man sola stör man ingen. Men det bästa med vår balkong är nog ändå utsikten. När träden inte är så gröna som de är nu ser man slottet och slottsparken och till och med Ölandsbron och Kalmarsund. Och nu när det är sommar- ja då är det själva grönskan som är utsikten.

image206



                                              
   

De vita pelargonerna har dock haft sina glansdagar, och det var innan regnet kom, nu har de druknat och börjat ruttna. Om man bortser från det är jag nöjd, särskilt med balkonggolvet, som gör det skönt att gå och sitta på. De fina stjärnmönstrade sittkuddarna som ligger på mosaikpallar från Indiska, hittade jag på en outlet i Borgholm som hade massa fina saker från Mique, Gripsholm, Linum, Sia, Cult Design m.m.
Man kan inte göra så mycket på en balkong i den storleken, men nästa sommar kanske det blir lite med piffing och gröna fingrar där, nu är det så mycket andra saker som prioriteras.

Kortet över utsikten är tagen när vi var på visning här första gången i April/Maj

Kommentarer
Postat av: Elin

Mina stackars pelargoner har också fått för mycket regn när vi varit borta på semester... Hoppas de tar igen sig! De var sååå fina innan.
Så mysig ni har på er balkong! Golvet var jättefint!!
Hoppas solen lyser på dig!
/Elin

2007-08-05 @ 13:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback