En snygg 50 åring

image467

Detta är egentligen en dag för sent, men igår firade vi kära mor som blivit 50. Vi hade middag och myste här hemma med familjen och på lördag ska hon firas "på riktigt". Då ska vi på restaurang hela gänget och bara äta och dricka gott. Ser mycket fram emot detta efter en lång arbetsvecka. Ska även jobba några timmar på lördag då vi har ett event på jobbet. Det kommer kännas skönt att avsluta denna veckan med härlig familjetid!
Jag får be om ursäkt för mitt dåliga bloggande men det har helt enkelt inte funnits tid, Har inte ens hunnit göra mina dagliga besök till favoritbloggarna. Lovar bot och bättring! Nästa vecka blir nog lite lugnare, men även då ska det firas födelsedag, min egen... Nu ska jag stupa i säng. Önskar alla en trevlig helg om jag inte hinner få mer datortid innan dess, tänk att det är fredag imorgon igen!

(Mamma, hoppas det var okej att publicera denna bild, gillar du det inte får du protestera genom att lära dig kommentera här nedanför inlägget :)

Tisdagstema- last

image466


Dagens tisdagstema är last och det är väl ingen hemlighet att ovanstående är min stora last... Jag är en godis junkie!


Ekorrn satt i granen...

image463
image465

Nu var det inte i granen jag hittade honom (eller henne?) men nog väl i fågelholken, den här lille gynnaren. De är jättesöta och jätterädda ekorrar, men jag vet också att de är tjuvar som tar fågelägg. Får hoppas att ingen familj flyttat in i den här holken än för säsongen.
Vilket härligt väder det har varit idag! Har varit i stugan och målat det som ska bli vår tv-bänk och det blir riktigt snyggt kan jag lova. Får hoppas att det räcker med ett lager färg till imorgon, så vi får hem den till den nya tv:n kommer i veckan.
Igår var det kalas för systeryster som fyllt 25 och i veckan fyller mamma dubbelt så mycket. Ikväll när S är på lagfest ska jag bara ta det lugnt, läsa ut boken jag håller på med och kanske planera menyn för mammas födelsedagsmiddag.

Jordgubbar och hjärtan


image460image461

Alla hjärtans menyn: Smoothie och kvällsmacka följt av jordgubbar med vaniljsås. Även om jordgubbarna inte smakar som svenska sommarbär var det gott, och doften är ju densamma ljuvliga. Vackra att titta på är de också

Tisdagstema Längtan

image456

image457

Just nu är längtan stor efter sol, vår och värme och då helst ska den avnjutas i sommarstugan. I helgen ska vi dit och måla möbler och bara njuta, hoppas på fint väder! Fler tisdagstemabidrag
här.

Mitt hjärta är ditt!

image455

♥Dagen♥ till ära ska jag göra något läskigt, visa en ansiktsbild, vilket jag inte gjort tidigare. Bilden är tagen på ett bröllop för över 2 år sedan men kärleken som syns i våra ögon är starkare än någonsin! Ha en fin alla hjärtans dag, kära läsare och ta er tid att visa era nära och kära att ni bryr er om dem. Kärlek är det viktigaste och starkaste vi har här i världen!

Ordlös onsdag- Borgholms slottsruin by night

image453

Hos
Nejma hittar du fler bidrag till temat

Tisdagstema- okänt

image452


Elsa är på upptäcktsfärd i den okända banankartongen i köket. Hon älskar att gömma sig i mörka skrymslen. Helst i mattes garderob och riva ut alla kläder och lägga sig inne i ett hörn, då myser hon, våran Elsa!


Pastellvår

image451

I helgen har det varit födelsedagskalas x2, så idag slappas det verkligen. Grabbarna är och kollar på fotboll på stan så jag passar på att ta igen lite datortid som jag missat denna veckan. När de kommer hem blir det hämtmat!


Här hemma har det plockats fram lite pastelliga färger, nu när det börjar bli vår. Igår var det varmt som en aprildag och solen sken när vi tog en tur på stan för att inhandla födelsedagspresenter.

Denna arbetsvecka blir bara 4 dagars, så det kommer kännas lätt att jobba. På fredag är det begravning och på eftermiddagen åker jag till Stockholm för en avkopplande helg med tjejerna på SPA. Ska bli underbart härligt och välbehövligt.  Vi är 8 tjejer som hängt ihop sedan gymnasietiden och numera bara träffas ett par gånger om året då vi bor så utspridda. Senast vi sågs allihopa var i somras när den ena tjejen gifte sig så nu ska vi ta ifatt lite av vad vi missat sedan dess.


Ordlös onsdag- Slottet

image446

Se alla andra bidrag till Ordlös onsdag
här

Äntligen pelargoner

image445
Längtar till jag får ta fram mina pelargoner som står på vinterförvaring, men har tjuvstartat med en engelsk pelargon i sovrumsfönstret. Härligt! Den bandybollsliknande ljuslyktan fick jag av svärmor och svärfar förra julen och den ger jättefint sken tänd på kvällen.

Tisdagstema- cirkel

image444

Någon som vågar sig på att gissa vad bilden föreställer? Ett litet tips är att det är fotat i köket. Dagens
tisdagstema är cirkel, något som jag tyckte passade ganska bra in på denna bilden.

Update: För informations skull så är det en skål med olja och när balsamvinägern hälldes i droppe för droppe uppstod detta mönstret.


God kväll!

image443

Så här ser kvällen ut... IKEA family Live, nya Allt i Hemmet, ett koppar kaffe och CSI NY på tv. Måndagskvällar är ändå ganska sköna ibland!

Skärbräda

image440

Min nyinförskaffade skärbräda, även den från loppisen, ena sidan med det grå mönstret (ovan) och på andra sidan det häftga svartvita. Som sagt mycket nöjd med mina köp.

image442

Nu ser jag ljuset

image439

I julklapp fick vi lampan vi önskat oss av mamma och pappa, men det fanns inga hemma just då utan skulle komma in v. 1. I torsdags ringde de och sa att den hade kommit hem, snabbt jobbat MIO! Så idag har familjen varit här och pappa hjälpt oss få upp den. Vilken skillnad! Det blir mycket mysigare att sitta där och äta och framför allt mer ombonat med lite ljus. Jag har varit lite nojjig för det stått på orderbekräftelsen att den är offwhite och inte vit, men det fanns inget att oroa sig för, den är vit och passar perfekt till matgruppen.