Livet på landet!

image71

Helgen var jättehärlig och festen mycket lyckad. Partytälten restes i blåst, sedan började det regna, men slutade ungefär samtidigt som gästerna började anlända. S agerade grillmästare och maten smakade ljuvligt. Genomgående temat var ju amerikansk barbecue, så det var Jim Beam i såsen, marinaden och i välkomstdrinkarna, det är var gott, även för de som inte gillar whiskey/bourbon. Senare på kvällen togs gitaren och födelsedagspresenten, tamburinen fram och S och hans bästa vän M, spelade och sjöng, precis som det ska vara på grillfest, alla lyssnade och njöt. Helgens baksida är väl att man är alldeles prickig av kliande myggbett, de där små myggen skulle inte ha ngt exitensberättigande om de inte vore föda för fåglar och sånt. Jag verkar ha extra gott blod också....

Igår började vi lite småt med flyttpackandet. S rensade ut på vinden och körde bort grejer till nya lägenheten och jag tog mig an spisen och köket, inget man har gjort så ofta sen man flyttade in direkt. Det är kul när man börjar packa och hittar saker man inte sett på länge, har svårt för att kasta saker, men igår var det en hel de som rök. Nu är de nog så gott som färdiga med målandet i vår lägenhet, och man börjar se slutresltatet, längtar så efter att börja pyssla igen, har ju inte haft lust att göra det här hemma sen vi bestämde oss för att flytta. Nu vill man bara ut så fort som möjligt.

Det blir en hektisk vecka, den som kommer, med pack och flytt och första firmafesten och dagen efter det, möhippa. Helgen efter det åker vi till Stockholm och jag längtar så!!! Det blir som en belöning efter att ha klarat av allt stress och jäkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback