IKEA 2008

Syster Yster jobbar på sveriges största möbelvaruhuskedja, och meddelade glatt igår att den nya katalogen anlänt. Har bläddrat igenom nätversionen som hastigast, och har hittat en del godbitar. Vi behöver verkligen flera sittplatser i vardagsrummet, men vill inte ha för mycket IKEA möbler utan en blandning av material, tillverkare, prisklass och nytt och gammalt.
Blev dock lite sugen på denna:
image173image175

Men man kanske inte använder den så pass mycket att den är värd sitt pris. Det är bättre att satsa på något mer sittvänligt, men just nu har vi mer akuta behov, som nytt golv i hall och kök t.ex. Allt tar sin tid, var sak har sin plats, som Alfons pappa sa. Sängkappan blev beställd igår och följande saker fick följa med:

♦ svart/vit mönstrade påslakan på köpet +

image177image178

Väskan är en ren chansning, den var billig och givetvis inte äkta skinn, så den kan se plastig ut, men jag tyckte modellen var ganska lagom, inte för mycket detaljer.
Var också sugen på att klicka hem denna hylla till sovrummet, att ha böcker och dyl. i.

image180... men jag sansade mig för tillfället.

Bilder:
Ellos, IKEA

Kommentarer
Postat av: Eva

Tycker mig känna igen erbjudandet om de svartvita lakanen.
HM.........
Väskan kommer väl också därifrån.
Vi behöver också just sängkläder.
Lika bra att beställa.
Det får bli morgondagens projekt.
=)

Postat av: Sofie

Japp, ellos har verkligen haft mycket fint på sistone, det är skönt att kunna sitta hemma i lugn och ro och tänka igenom sina köp, kan bli mycket impulsshoppande annars när man går i stan. Påslakanen var en välkommen bonus.

2007-07-28 @ 00:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback