Ny lägenhet!!!

image24

Har äntligen hittat en större lägenhet! Vi har haft utkik ganska länge efter en trea och varit på visningar, kollat på bostadsrätter och diskuterat byten med andra, men hade en väldig tur och blev tipsad om denna av en kompis. Hon och hennes sambo bor dessutom två trappor ner (vår är på fjärde våningen) och det gör inte saken sämre. Lite enklare att umgås när man bor i samma hus.
Lägenheten ska dessutom renoveras, även om vi inte vet omfattningen på den än, men vi kommer i alla fall få välja tapeter och färg själva och förhoppningen är att köksluckorna målas vita och badrummet var väl också på tal. Det ska bli så spännande att få besked. Vi flyttar in 1/6 eftersom de ville ha 1 månad på sig att fixa iordning. Det är lagom tid, så pass att man städar och gör fint här hemma men att man kan börja plocka ner lite saker i kartonger och så småningom rensa ut på vinden. Vi har mycket skräp som behöver kastas och kommer nog satsa på en lite annan, mer modern stil som passar den nya lägenhetens karaktär bättre. Har börjat kolla på matgrupp och ny säng. Vi har redan tröttnat på vår ek säng från IKEA och garderoben som hör till, så en ny vit säng står på önskelistan. De gamla möblerna ska försöka säljas på Blocket.
Det ska bli så spännande att få planera och inreda en ny lägenhet tillsammans och få en mer gemensam stil, eftersom den nuvarande lägenheten var min från början. Det känns jättebra att vi kommer få ett rum till, där datorn kommer få en egen plats, skönt att slippa den i sovrummet och få plats med en extra sovplats när man får gäster.

Åh vad jag längtar!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback